Sportivii clubului nostru la Campionatele naționale individuale de juniori-Căciulata 2014

 În perioada 5-16 aprilie 2014 au avut loc la Căciulata Campionatele naționale individuale de juniori la șah clasic, șah rapid și blitz. Clubul nostru a fost reprezentat de 6 sportivi: Stelian Busuioc, Luca Teodorescu, Teodora Șerbănuță, Ștefan Leuștean, Andrei Leuștean și Vlad Lazăr. Aceștia s-au aflat la prima lor participare într-un campionat de o asemenea anvergură. Ei au avut o experiență inedită, s-au confruntat și cu sportivi experimentați, dar și cu începători, s-au luptat cu emoțiile și cu provocările. Analiza partidelor jucate a demonstrat potențialul jucătorilor noștri, exprimat prin idei de joc și planuri frumoase, dar și greșeli datorate lipsei de experiență și ...mutărilor fulger.

Experiența concursului ne arată că drumul spre performanță este lung și anevoios, presupune însușirea multor cunoștințe noi, cât și lucru individual și... multă determinare.

Felicitări tuturor participanților clubului nostru pentru parcursul avut în aceste trei competiții, le urăm să aibă în continuare aceeași ambiție și putere de muncă și ...îi așteptăm la antrenamente!

Puteți urmări rezultatele și partidele concursului aici!

        Caciulata Caciulata Caciulata Caciulata

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

george-grigoreth.jpg

 

GEORGE-GABRIEL

  GRIGORE

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2020 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.