Am fost în tabără la Sărata Monteoru!!!

 A fost prima tabără pe care am organizat-o!

Şi a fost o experienţă frumoasă, unde activităţile şahiste s-au îmbinat perfect cu cele în aer liber. Copii s-au întrecut în inventivitate, voie bună, umor, iar vremea a ţinut cu noi, pe toată durata şederii nostre, fiind însoţiţi de un soare generos!

Şi pentru că veni vorba de generozitate, trebuie să menţionez că am fost norocoşi să avem o gazdă deosebită, dl. Mihai Posedaru, care ne-a satisfăcut toate poftele şi capriciile, care ne-a răsfăţat cu cele mai gustoase bucate, cu sucuri naturale şi gemuri „bio”, făcute chiar în pensiunea sa, Vila OlgaRenumita sa pensiune s-a împrietenit demult cu sahiştii, încă de pe vremea Finalelor Naţionale de Seniori de la Sărata Monteoru, când a fost o gazdă primitoare pentru mulţi pasionaţi ai jocului minţii.

Ne-am bucurat enorm de setea de cunoaştere a micilor noştri şahişti, care au participat activ la orele de şah (care nu au fost deloc puţine!) şi la toate celelalte activităţi pregătite pentru ei!

Şi ne-am luat la revedere în faţa unui frumos foc de tabără, la care am pus cu toţii umărul şi în jurul căruia ne-am încalzit!

Vacanţă plăcută în continuare... alături de tabla de şah!

               

               

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

vlad-jianuth

 

VLAD JIANU

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2016 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.