Juniorii nostri ataca podiumul openului "North-Star"

Liceul Marin Preda din Bucureşti a fost gazda concursului "Cupa North-Star", în perioada 5-7.07.2013. Concursul a adunat la start juniori de la 8 ani până la 12 ani (fete şi băieţi). Dl. Gigi Grigore, preşedintele C.S. Alcor Bucureşti şi entuziastul organizator al acestui turneu, a reuşit să adune la start 48 de participaţi, reprezentanţi ai cluburilor din Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Arad, Brăila şi Alexandria. Cele 7 runde ale turneului s-au desfăşurat pe parcursul a 3 zile.
Sportivii ACS M.M. Mihail Marin care au participat sunt Stelian Busuioc, Luca Teodorescu, Pavel Chirilă, Gabi Vasilescu şi Radu Baciu.

Stelian, la a treia participare oficială, a acumulat 4 puncte, ocupând locul VI la categoria juniori 8 ani. Prin jocul său activ, el a reuşit sa pună probleme jucătorilor mai experimentaţi, în ultima rundă luptând pentru obţinerea unei medalii. Felicitări şi succes la următoarele competiţii!
Un alt premiat al "Cupei North-Star" , dar de data aceasta la categoria 12 ani, a fost Radu. El a câştigat medalia de argint, cumulând 4.5 puncte. Felicitări pentru seriozitatea cu care a tratat partidele şi succes la următoarele competiţii!

Pavel, la prima participare oficială, a fost singurul concurent din concurs la categoria 10 ani cu CIV iniţial. El a încercat să opună o cât mai mare rezistenţă în partidele disputate. Felicitări pentru curajul cu care a intrat în concurs şi pentru seriozitatea cu care a tratat partidele! Sperăm că experienţa concursului va contribui la mărirea bagajului de cunoştinţe!

Luca, la al doilea concurs oficial, a obţinut 3 puncte, luptând cu mulţi dintre favoriţi. O partida disputată a fost cea cu Stelian, în care avantajul a trecut de la unul la altul. Felicitări pentru ambiţia cu care a abordat partidele şi sperăm că următorul turneu îl va răsplăti şi cu premii!
Cel mai greu încercat jucător a fost Gabi, care a avut de înfruntat adversari cu multiple participări la finalele individuale de juniori. Printre adversari s-a numărat Andreea Năstase, câştigătoarea turneului la 12 ani. Felicitări pentru optimismul cu care a jucat partide grele, cu adversari mult mai experimentaţi!

Detaliile concursului le puteţi vedea la
http://www.chess-results.com/tnr104684.aspx?art=0&;lan=27&fed=ROU&wi=821.

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

vlad-jianuth

 

VLAD JIANU

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2016 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.