Surprize... Surprize la ultimul concurs al acestui an scolar!

În luna lui Cireșar a avut loc ultimul turneu înaintea vacanței de vară, care a reunit la start pe toți pasionații jocului de șah din clubul nostru.

Campionul acestei ediții a terminat concursul neînfrânt, punând în valoare jocul plin de conținut și ambiția sa, calități demonstrate și la concursul anterior.

Locul al doilea a fost ocupat de o jucătoare foarte determinată să arate punctele forte ale jocului său și a reprezentat un salt pe podium față de concursul lunii trecute.

La egalitate de puncte, pe locurile 3 – 7, s-au situat cinci băieți ambițioși, care luptă la tabla de șah cu mare îndârjire și pentru care șahul este o imensă pasiune.

Acest concurs a fost presărat de surprize, atât pe eșichier, prin răsturnări de situații și maturi neașteptate, cât și prin generozitatea premiilor, frumoase seturi de șah și cărți utile oricărui șahist studios.

Mulțumim pe această cale sponsorului nostru, firma S.C. Act System Plus S.R.L, reprezentată de domnul Călin Teodorescu, care a făcut posibilă premierea sportivilor noștri cu minunatele seturi de șah cu un design deosebit.

Mulțumim tuturor copiilor pentru participarea lor la acest concurs, pentru implicarea lor în deslușirea tainelor jocului de șah și pentru orele de pasiune în fața tablei de șah!

 

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

vlad-jianuth

 

VLAD JIANU

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2016 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.