Cu mic, cu mare, la Campionatele Naţionale Individuale de Copii şi Juniori de la Călimăneşti

A luat sfârşit încă o ediţie a Campionatelor Naţionale Individuale de Copii şi Juniori!

În 2018 am fost prezenţi la cel mai important turneu al anului cu nu mai puţin de 17 sportivi, la aproape toate categoriile de vârstă.

Cei mai mulţi au fost la prima lor participare, iar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul în primele runde de şah clasic. Mobilizarea exemplară, dar şi amibiţia de a-l învinge pe adversar, i-a condus la partide din ce în ce mai bune şi, implicit, la acumularea a tot mai multe puncte.

Am fost aproape de medalie la categoriile de 10 şi 12 ani, la şah clasic şi şah rapid.

Cel mai greu a fost la categoria de 16 ani, unde adversarii au acumulat o experienţă importantă, armă de temut alături de pregătirea riguroasă şi seriozitatea de care au dat dovadă. Dar am terminat cu fruntea sus, acumulând puncte la Elo la toate probele.

Sperăm că aceasta competiţie a fost o experienţă câştigată atât din punctul de vedere al abordării unui turneu de mare anvergură, cât şi a pregătirii competiţionale.

Ne dorim să fie un stimulent şi un energizant pentru următoarele concursuri, care să îi motiveze şi ambiţioneze în drumul lor către performanţă în şah!

Îi felicităm pe toţi jucătorii clubului nostru care au participat la acest campionat pentru seriozitate, putere de luptă, ambiţie, dorinţă de mai bine, colegialitate, fair play, pentru timpul petrecut în faţa tablei de joc!

Aşadar, nu permiteţi ca timpul să se scurgă fără … şah, şah, şah!

                                    

 

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

vlad-jianuth

 

VLAD JIANU

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2016 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.