Partide de sah

Anul 2016 a adus numeroase partide minunate, pline de conținut și idei surprinzătoare. Cea mai bună partidă a anului 2016 dintr-o selecție de 10 partide poate fi votată pe site-ul Chessbase. Pentru a vota trebuie să vă logați folosind contul dvs. chessbase.

Dar care este partida cea mai bună, frumoasă și plină de inspirație pe care o veți alege? Urmăriți cele 10 partide ale marilor jucători ai momentului și decideți care este preferata dvs! Succes!

 

 

În secțiunea masculină a Olimpiadei de șah de la Baku echipa României s-a clasat pe locul 33, fiind alcătuită din cinci mari maeștri: Constantin Lupulescu, Mircea Pârligras, Bogdan Deac, Mihail Marin și Vlad Jianu. Primele trei locuri au fost ocupate de Statele Unite ale Americii, Ucraina și Rusia.

În runda a 6-a România se situa la egalitate cu alte echipe pe locurile 3-12, iar USA ataca locul fruntaș al podiumului de pe poziția a 2-a. În a doua jumătate a competiției românii nu au mai găsit energia necesară pentru a ataca podiumul, iar echipa Statelor Unite ale Americii s-a instalat pe locul întâi și l-a păstrat până la finalul competiției.

Felicitări câștigătorilor acestei olimpiade! 

 

 

Vă invităm să rezolvați!

 

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

vlad-jianuth

 

VLAD JIANU

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2016 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.